accumulator

СКЛАД НА ЕДРО И ТРАНСПОРТ НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ

Арго ЕООД извършва транспортиране на хранителни стоки в района на община Русе. За целта разполага със собствени автомобили.

Чрез своята точност при изпълнение на зададените условия и поръчки, надеждността, постоянството и стремежа към перфекционизъм в отношенията с потребителите, фирма Арго ЕООД си е създала голяма партньорска мрежа и се ползва с доверието както на крайните клиенти, така и на други фирми от същия бранш.

 

Износ за Европейски съюз на хранителни стоки


Арго предлага доставка на хранителни стоки. Специализирани в бързата доставка предвид кратката годност за употреба на подобни продукти, фирмата е готова да откликне на необходимостите ви за доставки в Европейския съюз по най-добри начин. Да не забравяме, че България има продукти, които не се намират на друго място по света: като например известното кисело мляко със специфичната бактерия, вирееща само по нашите земи. Преди две години 3% от общия селскостопански износ на България се състои точно от млечни продукти. Над ¾ от износа на мляко е за Европейския съюз, благодарение на компании като Арго ЕООД, имащи голяма разработена партньорска мрежа, позволяваща доставка на пресни продукти. 
В България производителите на месни продукти имат специфични рецепти за различни деликатеси - салами, суджук, луканка и други. Тези висококачествени продукти не остават само в границите на страната ни и стават все по-популярни в цяла Европа. А малко познат факт е, че България е сред най-големите износители на патешко месо. 
Дори и вашите търговски обекти да не са в границите на страната ни, не се колебайте да се свържите с нас. Готови сме да разберем търсенето на пазара, който обслужвате, и да намерим оптималния начин да станем вашият ТОП доставчик на хранителни продукти. Съотношението цена-качество на стоките от България в тази индустрия е сред най-добрите възможни. Комбинирано с благоприятното географско разположение на страната ни, още повече на регион Русе, и със сигурността, която Арго ЕООД ви предоставя като дистрибутор с дългогодишен опит, поръчки на месни и млечни продукти биха дали не крачка, а скок напред за бизнеса ви.

Свържете се с нас